Loader

Recipes With Course: Hoofdgerecht

Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.

Lams koteletten met honingsaus

Lams koteletten met honingsaus

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Tonijn biefstuk met tuinbonen en marokkaans gekruide aardappelen

Tonijn biefstuk met tuinbonen en marokkaans gekruide aardappelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Lams karbonade stoofschotel met tortilla

Lams karbonade stoofschotel met tortilla

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Read more
Vis tajine met groente

Vis tajine met groente

forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Moussaka met aubergine en courgette

Moussaka met aubergine en courgette

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Moussaka met aubergine en courgette

Read more
Krokante kip met olijven en ingemaakte citroen

Krokante kip met olijven en ingemaakte citroen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Krokante kip met olijven en ingemaakte citroen

Read more
Kip met rijst uit Libanon

Kip met rijst uit Libanon

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Ik las in een reisblad over een reis naar Beiroet. De schrijver had er zulke lekkere kip met rijst gegeten, djaj ma ruz. Geen recept erbij natuurlijk, dus ik op zoek. Kwam verschillende versies tegen en deze leek me het lekkerst. Het is even wat werk om de kip te ...

Read more
Nasi met snijbonen

Nasi met snijbonen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Read more
Lamsvlees

Lamsvlees met gedroogde pruimen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes

Read more
Vis bestilla

Visbestilla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more