Loader

Recipes With Course: Hoofdgerecht

Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.

Kip bestilla

Kip bestilla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Simpel bestilla recept. 

Read more
Mosseltajine met worteltjes

Mosseltajine met worteltjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....

Read more
Tajine van geitenvlees met zoete aardappelen

Tajine van geitenvlees met zoete aardappelen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Geitenvlees wordt eigenlijk niet zoveel gegeten in Nederland, maar het is erg lekker en vooral in dit onderstaande tajinerecept.....

Read more
Kefta (Gehakt) in tomatensaus
Alle ingrediënten met tomaten in tajine
De gahaktballetjes
Balletjes toevoegen aan de tomatensaus

Kefta (Gehakt) in tomatensaus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Read more
Pastilla met kip

Pastilla met kip, kaneel en gezoete amandelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Vis in de oven

Vis in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Rijst met roomsaus en Asperges

Rijst met roomsaus en Asperges

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Rijst met asperges, gehakt en burgers

Read more
Griesmeelbrood van whitesugar

Griesmeelbrood van whitesugar

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Heerlijke griesmeelbrood!

Read more
Marokkaanse visballetjes (dorma)

Marokkaanse visballetjes (dorma)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Rijstbal gemengd met visfilet in tomatensaus.

Read more
Gehakt paela

Gehakt paela

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more