Recipe Skill Level: Erg simpel
Kiptajine met ui en komijn
Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, de ontvelde in stukjes gesneden tomaat gember, kurkuma, zout en peper en vermeng dit goed door elkaar.
Read moreGebakken garnalen
Gebakken garnalen, ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ik gewoon gepelde garnalen die in de supermarkt kan kopen
Read moreKinder pizza
Kinder pizza, Neem het pizzadeegje en zoek naar je eigen verbeelding groenten of een andere garnituur, waarmee je een leuke versiering kan maken.
Read moreGarnale kroketjes
Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor en bak deze op zacht vuur ± 3 min
Read morePizzabroodjes met tonijn
Pizzabroodjes met tonijn, Haal de pitabroodjes uit de verpakking en snijd elk pitabroodje door het midden met een scherp mes. Je zult misschien merken dat de pitabroodjes een beetje kruimelen, maar dat maakt niks uit.
Read moreKokos en witte chocolade cake
Kokos en witte chocolade cake, Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik van 16x26 cm in en bekleed met bakpapier.
Read moreVruchten beertjes
Vruchten beertjes, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en roer dit door het custard-suikermengsel. Verwarm de rest van de melk.
Read morePita broodje met lamsvlees
Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read moreMuffins beestenboel
Muffins beestenboel, Als je geen glazuur hebt, kun je dit ook zelf maken: neem 150 g gezeefd poedersuiker en meng dit met 2 - 3 eetlepels warm water.
Read moreTonosalata
Tonijnsalade, Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Doe de ui, peterselie en sla erbij. Nu de mayonaise toevoegen (begin met twee a drie eetlepels), kijk of het lekker smeuïg wordt, voeg anders nog wat toe.
Read more