Recipe Skill Level: Erg simpel
Ma3koeda – maakouda
Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat heel handig is is dat je je de overgebleven puree hiervoor kan gebruiken. Je hoeft het alleen maar te kruiden!
Read moreGroente-kiploempia
Groente-kiploempia, Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.
Read moreGefrituurde courgettes
Gefrituurde courgettes, Heerlijk vinden mijn kids dit met zelfgemaakte patat en frisse salade en gebakken vis!
Read moreSamosa’s gevuld met gehakt en rijst
Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk vind ik ze in de oven lekkerder en niet zo vettig als in olie. Als je ze toch in olie wilt bakken dan moet je ze niet met ei bestrijken. Je kan de vulling ook ...
Read moreMhansha van vis
Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen in stukjes van een cm ongeveer.
Read moreKnapperige amandelkoekjes
Knapperige amandelkoekjes, Eerst moeten de amandelen ontveld en fijngemalen worden. Doe de amandelen een paar minuten in kokend water. Giet het water weg en spreid de amandelen op een doek.
Read moreCrêpes met spinazie en gerookte zalm
Crêpes met spinazie en gerookte zalm, Voeg de melk bij het meel en klop dit tot een glad beslag. Klop de eieren erdoor. Voeg de gesmolten boter toe en roer erdoor Voeg het zout, de peper, de suiker en de kurkuma er bij. Gebruik zoveel kurkuma tot het beslag fel ...
Read moreEiersalade
Eiersalade, Tomaten halveren, pitjes en vocht verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
Read moreMakkelijke rijstsalade
Makkelijke rijst salade, echt lekker vooral in de ramadan ik hou veel van salades maar dit is mijn favoriet!
Read more




