Loader

Pindakoekjes

2005-10-31
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 24
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

24 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Halve zak gezouten pindas gewoon die goedkope!
    1 cola glas gemalen suiker
    1 glas olie
    bloem op gevoel

Method

Step 1

ALLE ingr mengen deeg mag niet te hard zijn moet lekker zachtr zijn, als je niet wilt dat ie zop kruimeld meer meel erbij doen..Maar kruimelig hoort ie te zijn!Dan bolletjes maken en op bakplaat leggen oven voorverwarmen op 175 graden en afbakken tot mooi kleurtje heeft en dan in papiertje wikkelen...

Deel dit recept met anderen
Recipe Type: Tags: , , Ingredients: , , , ,

    Comments (33)

    1. posted by amira_van_kozina on 31-10-2005

      RECEPT!!!!!!

    2. posted by ellouisa on 31-10-2005

      Deze zocht ik!! Kom op met dat recept!

    3. posted by ceuta on 31-10-2005

      oke ladys super makkelijk

    4. posted by bnioukilya on 01-11-2005

      waar haal je die papiertjes?

    5. posted by ceuta on 01-11-2005

      ik heb deze in rue de braband gehaald marokkaanse winkels hebben ze ze ook wel.

    6. posted by Annie on 01-11-2005

      ja marokaanse bakker heeft ze ook altijd..maar k ga deze ook proberen te maken dan strax…heb gster al wat gemaakt en weggegooid,maar hopen dat dit wel lukt anders kilt me moeder mij ahah

    7. posted by sanida on 01-11-2005

      hoe veel gram heb je nodig voor de pinda,s en moet je die malen of niet

    8. posted by sai77 on 01-11-2005

      heb deze koekjes al veel keer proberen te maken maar het lukt me niet
      heb al deze ingredienten gedaan een 4 lepels bloem er bij maar ze zijn niet kruimelig

    9. posted by ellouisa on 01-11-2005

      bedankt voor het recept, maar een paar vraagjes: hoeveel is een halve zak pinda’s? 250 gr of 500? en is een glas olie, een theeglas? Hoeveel bloem ongeveer, een paar eetlepels of echt een half pak?

    10. posted by ceuta on 01-11-2005

      halve zak is: 250gr
      glasolie:theeglas (marokkaans)
      Bloem ongeveer half pak ja..

    11. posted by amira_van_kozina on 02-11-2005

      he ceuta waar kan ik die papiertjes verkrijgen?? zijn ze ook te koop in supermarkten ofzo??? ik woon in het zuiden dus hier heb je niet veel marokkaanse winkels en degenen die er wel zijn die verkopen ze niet (verkopen alleen groenten,fruit,noten,vlees enz) ik hoop dat je me kunt helpen!!! Thanks alvast!!!

    12. posted by amira_van_kozina on 02-11-2005

      enne AID MOBARAK SAEED ALLEMAAL!!!!!!!

    13. posted by ceuta on 03-11-2005

      Allah bar3fik meid ik denk dat je dan echt in beverwijk moet zijn als jullie nietveel van die winkels hebben..

    14. posted by asi on 05-04-2006

      Heey ceuta moet je het ALLEEN met olie mengen?

    15. posted by oumjalil on 18-10-2006

      ziet er lekker uit morgen even proberen je hoort het wel

    16. posted by sallywoman on 19-10-2006

      Heb ze vandaag gemaakt zijn goed gelukt thanc voor het recept ceuta 😉

    17. posted by sallywoman on 19-10-2006

      Heb ze vandaag gemaakt zijn goed gelukt thanc voor het recept ceuta 😉

    18. posted by sallywoman on 19-10-2006

      Heb ze vandaag gemaakt zijn goed gelukt thanc voor het recept ceuta 😉

    19. posted by oumabderahman on 22-10-2006

      heb ze ook vandaag gemaakt en ze zijn HEEERRRRRRRRRLIJK, DANKJE WEL OEGTIE. en voor de andere zusters, je moet heel weinig meel doen, ook al is de deeg nog kruimelig, pak er een stukje van en maak er balletje van en ga zo door.
      ik heb ze daarna ook nog in poedersuiker gerold..mmmmmmmmmm

    20. posted by sjaahida on 05-02-2007

      ze zijn inderdaad erg lekker. heb ze gister bij mijn vriendin gegeten . ga ze inshallah zelf ook snel maken

    21. posted by Nas on 05-02-2007

      ja he sjaahida was lekker!! wanneer kom ik ze bij jou eten dan??? hahaha maar t is heerlijk!!

    22. posted by faiza on 13-08-2007

      hey, moeten die pindas er zo in? niet gemalen of gehakt?

    23. posted by sjaahida on 16-08-2007

      je moet de pindas wel malen niet al te fijn en niet te grof

    24. posted by sanae.sanae on 16-12-2007

      als je er meel bij doet word ie helemaal niet kruimelig. ik doe het zo

      500gr gemalen en geroosterde amandelen,
      1 theeglas gesmolten boter
      2 glazen poedersuiker

      dit meng je gewoon samen het deeg moet bijna plakkerig zijn. als het te droog is doe meer boter bij! je zal zien het resultaat is heerlijk!!!

    25. posted by superkok on 16-12-2007

      zal ook wel willen maken sanae.sanae

    26. posted by superkok on 16-12-2007

      veel reacties zijn er nu niet meer

    27. posted by sanae.sanae on 16-12-2007

      weet je wat zo jammer is, sommige recepten kloppen helemaal niet! ik heb een keertje bijna 2 kg amandelen weggegooid om een recept die niet volledig is en mislukt was. mensen als jullie wat plaatsen plaat dan een recept die juist is, khou niet ta7ramijath!!

    28. posted by sanae.sanae on 16-12-2007

      ps.die pindakoekjes heel voorzichtig mee omgaan, ze gaan snel kapot, omdat ze erg zacht zijn. niet te lang laten bakken want er valt niks te bakken omdat er geen meel in zit. als je ziet openbarsten meteen uit de oven halen.

      geniet ervan zou ik zeggen

    29. posted by superkok on 17-12-2007

      ik heb eens een recept gemaakt maar dat was helemaal niet waar 50porties stond er ik kreeg er 14

    30. posted by sanae.sanae on 31-12-2007

      ja echt da klopt langs geen kanten , verschikkelijk en schandalig is dat!

    31. posted by sanae.sanae on 31-12-2007

      ja echt da klopt langs geen kanten , verschikkelijk en schandalig is dat!

    32. posted by kadilin on 31-12-2007

      assalaam , ik heb een bakencyclopedie vol met taarten, koekjes en bonbons. Echt een duur boek, daar staan ongelooflijk maar waar ook heel veel recepten in die voor geen meter kloppen. Dan baal je echt de hele middag druk, je keuken één grote bende en uiteindelijk heb je nog niets op tafel. Ik maak dus liever de recepten die ik van andere vrouwen krijg of die ik hier van Tajin haal dan uit dat grote dikke boek.overigens die pindakoekjes zijn lekker ik maak ze zelf ook nog in een andere variatie zie onder categorie koekjes; pinda-cocoskoekjes. Daar krijg je echt een hele boel koekjes van. besslama

    33. posted by Roosje23 on 13-09-2009

      Kan ik ook Ongezouten pinda’s nemen?

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.