Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Zachte harsha
Zachte harscha, Marokkaanse recepten. Alles mengen tot een dik vloeibare mengsel
Read moreGarnalen tajine
Garnalen tagin, Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te lang anders worden de garnalen klein en taai.
Read moreGrieks slaatje met fetakaas
Grieks slaatje met fetakaas, Snij de tomaten in partjes. Schil éen komkommer, haal de pitten eruit en versnij de komkommer in blokjes. Schil de rode ui en snij in ringen.
Read moreVis tajine in de oven
Vis tajine in de oven, doe de dorado's in een bak en snij er 3 sneetjes in zodat de kruiden er goed in trekken.
Read moreVis tajine
Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, saffraan, paprikapoeder, komijn, zout, peper en een theelepel azijn erbij. Dit goed mengen en apart zetten...
Read moreShnieula s zelfgemaakte kipburgers
Deze zelfgemaakte kipburgers zijn heerlijk. Dus uitproberen dames!
Read moreMini pizzatjes
Lekkere mini pizzatjes ideaal voor bij de harira! Deeg goed kneden, 40 min laten rijzen, ondertussen ga je de champignons bakken en uitjes klein snijden ook bakken en apart zetten..
Read moreMini pizza
Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je en grote pizza maken, dan kan het gewoon met hetzelfde deeg, alleen snij je er dan geen rondjes uit
Read moreLoempia’s met kip
loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en 1 zakje saffraan en een beetje zout. De vermicelli doe je een pannetje met water en laatje 10 min koken.
Read moreNasi op Shnieula’s wijze
Nasi met groente en kipfilet op Shnieula'swijze. Heeerlijk! Bereid de rijst zoals vermeld is op de verpakking. Snij kipfilet in kleine stukjes en doe het in een wokpan.
Read more