Loader

Recipes from Ingredient: water

Chebbakia

Chebbakia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Chebakia is een Marokkaanse zoete lekkernij, die veelal tijdens de islamitische maand ramadan wordt gegeten. Het bestaat uit verschillende reepjes deeg, van langwerpig tot gevlochten. Het deeg wordt gefrituurd en daarna in een bak met honing gelegd.

Read more
Rgaif - Gebakken lemsemmen a la Iman

Rgaif – Gebakken lemsemmen a la Iman

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Rghaif/gebakken lemsemen met honing en amandelen

Read more
Msemmen - Rghayef a la Iman

Msemmen – Rghayef a la Iman

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kruidig-zoete lamsbout

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Beghrir - Gringo

Beghrir – Gringo

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

lekkere Marokkaanse pannenkoek

Read more
Mini hamburger en spiesen

Mini hamburger en spiesen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
creme-brulee

Créme brulee

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Crème brûlée is een custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekarameliseerde laag suiker. De precieze oorsprong van het gerecht is onbekend. Het kan afkomstig zijn uit Frankrijk, Groot-Brittannië of Catalonië.

Read more

Marokkaanse Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.

Read more
Griesmeelbrood van whitesugar

Griesmeelbrood van whitesugar

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Heerlijke griesmeelbrood!

Read more
Volkorenteshnift - Ftira - khobz de almaqla

Volkorenteshnift – Ftira – khobz de almaqla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more