Loader

Recipes from Ingredient: Uien

De naam ui wordt meestal gebruikt voor Allium cepa, ook de tuinui genoemd. Het is een plant uit de lookfamilie.

Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Tjap Tjoy met Kip

Tjap Tjoy met Kip

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee Kantonese woorden: tjap, dat 'gemengd' betekent en tjoi, dat 'groente' betekent. In het Hokkien betekent tjap echter 'tien' en tjoi ook groente, dus in deze taal betekent het 'tien groenten'.

Read more
Lamsvlees met tomaten

Lamsvlees met tomaten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Lamsvlees met tomaten, eten met brood of frietjes en salade. Lekker, makkelijk en snel gerecht.

Read more
Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade, het is echt een pittige salade maar heerlijk, vooral als je er een lekkere knapperige stokbroodje bij neemt........

Read more
Tajine met kip en groenten

Tajine met kip en groenten

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele salade erbij nemen, maar ik doe zonder want je raakt snel vol van die tajine!!!

Read more
Tajine met lamslever

Tajine met lamslever

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden zou dit recept verbazen!!! hoofdgerecht voor 2, voorgerecht voor 4 personen

Read more
Kiptajine met ui en komijn

Kiptajine met ui en komijn

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, de ontvelde in stukjes gesneden tomaat gember, kurkuma, zout en peper en vermeng dit goed door elkaar.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

kipvleugeltjes en aardappels in de oven!!

Read more
Marmita

Marmita

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Marmita wat elke Marokkaan(se) wel kent en(veel)eet of niet! Zeer traditioneel maar iedereen maakt het op haar /zijn manier, maar niet weg te denken uit de Marokkaanse keuken!

Read more
Mini bladerdeeg hapjes met kip

Mini bladerdeeg hapjes met kip

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Mini bladerdeeg hapjes met kip, Snijd de kipfilet in grove stukken en mix het in de keuken machine tot gehakt, dan snijd de ui en paprika in kleine stukjes.

Read more