Recipes from Ingredient: Uien
De naam ui wordt meestal gebruikt voor Allium cepa, ook de tuinui genoemd. Het is een plant uit de lookfamilie.
Vis in de oven
Vis in de oven, Maak de vissen goed schoon, en marineer ze met de chermoula. Meng de chermoula met citroensap en besmeer de vis .
Read moreHartige taart met champignons en mais
Hartige taart, heel makkelijk recept, je kunt ook andere soort groenten gebruiken. dan laat je de champignons weg. Met broccoli is die ook heerlijk, dan geen mais erbij doen.
Read moreFilodeeg met spinazie, kip en fetakaas
Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas, haal de goedkoopste spinazie, dat is de enige spinazie die niet in blokjes te koop is, geen a la crème. Laat de spinazie in een pannetje smelten en giet het af.
Read moreSamosa’s gevuld met gehakt en rijst
Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk vind ik ze in de oven lekkerder en niet zo vettig als in olie. Als je ze toch in olie wilt bakken dan moet je ze niet met ei bestrijken. Je kan de vulling ook ...
Read moreMhansha van vis
Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen in stukjes van een cm ongeveer.
Read moreEiersalade
Eiersalade, Tomaten halveren, pitjes en vocht verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
Read moreBasmati rijst met kippenvleugels
Basmati rijst met kipvleugels, Neem wel een goede geurige Basmati rijst, en wees zuinig met zout omdat je bouillonblokje gebruikt, je wilt toch geen zoutige eten op tafel zetten.
Read moreFoe yong hai
Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...
Read more