Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Besbousa – basbousa
Besbousa, Basbousa, Dit is het recept voor besbousa / Basbousa, een Arabische zoete cake gemaakt van semolina.
Read moreAysh Assaraya, Arabische brood dessert
Aysh Assaraya, Arabische brood dessert, dit is een Arabisch recept voor laten we zeggen een soort van brood pudding..... Kan het ook niet anders omschrijven maar ik zou zeggen probeer het uit, want dit recept is zo lekker mashallah en belangrijker, super makkelijk te maken!
Read moreSinaasappel schijven
Sinaasappel schijven, Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ziet dan het vruchtvlees.
Read more




