Loader

Recipes from Ingredient: Sambal

Sambal is de Maleisische en Indonesische naam voor een condiment en ingrediënt dat, traditioneel gezien, bestaat uit gemalen Spaanse pepers, in Indonesië cabe of lombok genoemd en zout, maar er zijn allerlei varianten waarbij ook azijn, gebakken uien, gefermenteerde garnalen, suiker en allerlei specerijen toegevoegd worden.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Couscous met uien-rozijnensaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Vegetarisch couscousgerecht met uien-rozijnensaus voor 2 of 3 personen.

Read more
Gevulde mini lemsemen

Gevulde mini lemsemen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Lekkere gevulde lemsemen met gehakt

Read more
Boerenomelet

Boerenomelet

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Een lekker en makkelijk ommelet

Read more
Bonenschotel - loebia

Bonenschotel – loebia

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

lekkere bonen in een tomatensaus

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Paelia rijst met vis

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

spaans Marokkaans recept

Read more
Visbastilla

Visbastilla

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Bastilla gevuld met vis.

Read more
Roerbakmie met garnalen

Roerbakmie met garnalen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gehaktballen in satesaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Gehaktballen in satésaus, Lekker met witte rijst en gebakken groentes.

Read more
Gevulde paprika

Gevulde paprika

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Gevulde paprika, bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi je de kefta erbij en zout op smaak dan goed roeren dan een lepel Marokkaanse kruiden beetje safraan erbij.

Read more
Samosa's gevuld met gehakt en rijst

Samosa’s gevuld met gehakt en rijst

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk vind ik ze in de oven lekkerder en niet zo vettig als in olie. Als je ze toch in olie wilt bakken dan moet je ze niet met ei bestrijken. Je kan de vulling ook ...

Read more