Recipes from Ingredient: Overig
Chocolademousse
Heerlijke chocolademousse dat je makkelijk kan maken. De kinderen zijn helemaal gek op.
Read moreFeqqas met gekonfijte fruit
Feqqas met gekonfijte fruit, Begin eerst met het klutsen van de eieren samen met de suiker, voeg dan de gesmolten boter, het bakpoeder en de in stukjes gesneden gekonfijt fruit toe. Voeg geleidelijk de bloem.
Read moreAardappelschijfjes in een koekenpan of wok – Marmita
Recept van oude Marokkaanse vrouwen...die vroeger niet wisten dat je ook frietjes kan bakken...
Read moreTajine met Kefta – Gehakt
Tajine met Kefta, Gehakt, Tajine is een aardwerken pan die in Marokko in steenovens wordt gemaakt. Het beste resultaat krijg je als je de pan op koolvuur zet, maar hier in NL gebruiken we gewoon het gasfornuis.
Read moreTajine van visfilet
Tajine van visfilet, Tajine warm maken ui er in met een beetje olie bakken.
Read moreCalamares fritos a la Romana
calamares fritos a la Romana, Frituur de calamares zorgvuldig, want de inktvis wordt taai en elastiekerig als hij te lang wordt gebakken, maar als je het goed doet, wordt de inktvis zacht en sappig.
Read moreLekkere maar simpele puddingbroodjes
Lekkere maar simpele puddingbroodjes, Maak de pudding aan zoals aangegeven op het pakje pudding zelf, dit doe je met melk, heel simpel zoals op de verpakking staat en zet het in de koelkast.
Read moreGriesmeelpudding met fruit
Griesmeelpudding met fruit, lekker en gezond. Breng de melk met de vanillesuiker aan de kook. Strooi er de griesmeel, de suiker en een snufje zout in. Laat al roerende ca. 10 minuten koken tot het dik is. Schep in een puddingvorm en laat afkoelen.
Read more