Loader

Recipes from Ingredient: Overig

Rijst- en tonijnsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Begin met het koken van het rijst, als het klaar is laat je de rijst goed afkoelen voordat je begint met het bereiden van de salade.

Read more

Mini visbestilla’s

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik heb hier zoveel verzoeken voor gehad, nu is het er eindelijk van gekomen. Ik had het zo lang uitgesteld,omdat ik het juiste filodeeg niet kon vinden. Ik kocht altijd die in een gele kartonnen verpakking ...

Read more

Koksmutsjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Deze mooie broodjes lijken op koksmutsjes, vandaar de naam 🙂  Het recept heb ik van Cookie, jaren geleden via marokko.nl. Ze zijn heerlijk zacht en blijven ook vrij lang lekker (vaak is dat met broodjes niet zo). Heb ze gevuld met stukjes hazelnootchocolade, maar je kunt ook andere chocolade naar ...

Read more

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan?

Read more

“Spaghetti”-Chebbakia

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het bakken van Chebbakia, de traditionele honingkoekjes voor de ramadan. Deze versie maak je met een pastamachine, zodat je een leuk effect krijgt.

Read more
Maltesertaart

Maltesertaart

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Al weken droomde ik over de maltesertaart, ik zag hem ooit ergens op facebook en had het recept opgeslagen om ooit eens te maken. Maar wanneer maak je zo'n taart? Hij is behoorlijk machtig en zoet, dus je kunt dat niet zo met zijn tweetjes opeten.

Read more
Mfouar - Marokkaans gestoomd vlees

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan? Ik verzamelde ...

Read more
Zebrataart

Zebrataart van Ildiko

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Een zeer decoratieve taartcake

Read more
Citroen mango slices

Citroen Mango slices

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Citroen Mango slices, een laagje koek met daarover een stevige laag citroen. Dit recept komt uit Amerika. Is een heerlijk exotisch gebakje.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Loempia met gehakt

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Lekkere loempia's 

Read more