Recipes from Ingredient: Overig
Appelgebakjes
Appelgebakjes, Balderdeeg laten ontooien en door de helft snijden. De helften klein beetje groter maken door er overheen te gaanmet een deegroller.
Read moreWorstenbroodjes (mini)
Worstenbroodjes, Laat de bladerdeeg ontdooien, snij de bladerdeeg door midden (als je grote wil maken laat ze dan heel).
Read moreSamosa’s gevuld met gehakt en rijst
Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk vind ik ze in de oven lekkerder en niet zo vettig als in olie. Als je ze toch in olie wilt bakken dan moet je ze niet met ei bestrijken. Je kan de vulling ook ...
Read moreGefrituurde courgettes
Gefrituurde courgettes, Heerlijk vinden mijn kids dit met zelfgemaakte patat en frisse salade en gebakken vis!
Read moreMhansha van vis
Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen in stukjes van een cm ongeveer.
Read moreChocoladebrownies met noten en rozijnen
Chocoladebrownies met noten en rozijnen, Roer de eieren met de suiker en vanillesuiker. Voeg de bloem en cacao toe (hoef je niet te zeven) en meng dit, maar niet tot een glad beslag er moeten klontjes in blijven.
Read moreKnapperige amandelkoekjes
Knapperige amandelkoekjes, Eerst moeten de amandelen ontveld en fijngemalen worden. Doe de amandelen een paar minuten in kokend water. Giet het water weg en spreid de amandelen op een doek.
Read moreEiersalade
Eiersalade, Tomaten halveren, pitjes en vocht verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
Read moreMakkelijke rijstsalade
Makkelijke rijst salade, echt lekker vooral in de ramadan ik hou veel van salades maar dit is mijn favoriet!
Read more




