Loader

Recipes from Ingredient: Noten

Plantkundig gezien zijn noten het zaad van een boom. Noten worden ook wel enkelvoudige dopvruchten genoemd. Dopvruchten behoren tot de droge vruchten en hebben bijna altijd één zaad, met een hout- of steenachtig omhulsel.

Fekkas met chocolade

Fekkas met chocolade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

een variant op de gewone fekkas

Read more
Chocoladefekkas(chocoladekoekjes zonder bakken)

Chocoladefekkas

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Voor deze heerlijke koekjes heb je geen oven nodig dus dat is lekker simpel

Read more
Ghoriba's met amandelen

Ghoriba’s met amandelen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Read more
Bachkito

Bachkito

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Dziria

Dziria

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
M'chekla

M’chekla

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1.9 / 5)

Zonnekoekjes

Read more
Bestilla met kip

Bestilla met kip

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more
Briouats met amandelen

Briouats met amandelen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
FEQQAS RBATI (Feqqas (koekjes) uit Rabat)

FEQQAS RBATI (Feqqas (koekjes) uit Rabat)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Serveer deze koekjes als onderdeel van een Marokkaanse theetafel met een lekker glas mintthee er bij.

Read more
Chocoladebrownies met noten en rozijnen

Chocoladebrownies

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Chocoladebrownies, hak de noten in stukjes. Breek de chocolade in stukjes en smelt deze au bain marie. Laat de chocolade afkoelen tot ze nog net vloeibaar is. Roer intussen in een kom de margarine met de poedersuiker zacht.

Read more