Loader

Recipes from Ingredient: Melk

Koemelk is de melk uit de uiers van een koe. Koemelk is de melk die door mensen in Nederland en België het meest wordt gedronken.

Pizza pollo

Pizza pollo

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Kip is het belangrijkste ingrediënt van deze pizza, samen met tomatensaus en kaas. Liefst veel kaas. Daarom gaat er naast mozzarella ook een extra geraspte kaas bij. 

Read more
Mini-pizzaatjes

Mini-pizzaatjes

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Ik weet nog goed dat deze broodjes een van de eerste baksels waren die ik uitprobeerde. Gezien bij de "recepten van Kitchenprinces". Niet wetende dat gistdeeg erg bewerkelijk is, ging ik aan de gang en had meteen het recept maar even verdubbeld. Resultaat? Baksteenbroodjes waar je een raam mee in ...

Read more
Krichlat gevuld met chocolade

Krichlat gevuld met chocolade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Dit recept heb ik van de beroemde Marokkaanse kokkin Choumicha. Weet niet meer of ik het van tv heb opgeschreven of ergens heb gelezen, maar weet wel dat ze heerlijk zijn!

Read more
Vanillekrullen

Vanillekrullen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Deze broodjes zijn heerlijk door de vulling met vanille. Ik heb bereidingsfoto's gemaakt voor het vouwen van de broodjes in deze vorm.

Read more
Koffiecake

Koffiecake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Moussaka met aubergine en courgette

Moussaka met aubergine en courgette

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Moussaka met aubergine en courgette

Read more
Gehaktbrood

Gehaktbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Tips voor een perfect gistdeeg - voor brood

Tips voor een perfect gistdeeg – voor brood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Het maken van brooddeeg (zowel voor gewoon brood als kleine broodjes, hartig of zoet) vereist enige oefening. Hoe vaker je het maakt, hoe beter het lukt. Met de volgende tips gaat het hopelijk wat beter!

Read more
Lamingtons

Lamingtons

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Heerlijk luchtige cakejes met een laagje jam, gehuld in chocolade en dan door kokos gerold. Afkomstig uit Australië en vernoemd naar de vroegere gouverneur van Queensland (provincie in Australië), Lamington. Er zijn veel verhalen over wanneer hij ze als eerste at, maar ze waren in ieder geval speciaal voor hem ...

Read more