Recipes from Ingredient: Kruiden
Shnieula s zelfgemaakte kipburgers
Deze zelfgemaakte kipburgers zijn heerlijk. Dus uitproberen dames!
Read moreMini pizzatjes
Lekkere mini pizzatjes ideaal voor bij de harira! Deeg goed kneden, 40 min laten rijzen, ondertussen ga je de champignons bakken en uitjes klein snijden ook bakken en apart zetten..
Read moreMini pizza
Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je en grote pizza maken, dan kan het gewoon met hetzelfde deeg, alleen snij je er dan geen rondjes uit
Read moreLoempia’s met kip
loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en 1 zakje saffraan en een beetje zout. De vermicelli doe je een pannetje met water en laatje 10 min koken.
Read moreNasi op Shnieula’s wijze
Nasi met groente en kipfilet op Shnieula'swijze. Heeerlijk! Bereid de rijst zoals vermeld is op de verpakking. Snij kipfilet in kleine stukjes en doe het in een wokpan.
Read morePaella met kip en garnalen
Paella met kip en garnalen, Lekker met een gemengde salade met tomaat en olijven. bak mosselen en andere zeevruchten die je lekker vind mee
Read moreChurros (gefrituurde deegstengels)
Churros (gefrituurde deegstengels), dit is zoooooo heerlijk vooral ook lekker bij marokkaanse thee!
Read moreAardappelmsemen
Aardappelmsemen, Msemem gemaakt van aardappel en bloem. kneed dit tot een deeg, laat het 15 minuten rusten en rol het uit tot een rechte lap. Snij met een mes voorzichig in stukken van 10x10 cm.
Read moreEgyptische falaffel
Falafel (Arabisch: فلافل) is een van oorsprong Libanees vegetarisch gerecht bestaande uit gefrituurde balletjes van gestampte kikkererwten en/of tuinbonen. Mogelijk is het gerecht bedacht door Kopten in Egypte om in de vastentijd als vleesvervanger te dienen.
Read more