Recipes from Ingredient: Kruiden
Mini pizzatjes
Mini pizaatjes van gehakt, Pitta broodjes door midden snijden tomaten saus erop en dan kaas gehakt oregano erop en dan in de oven.
Read moreMille feuille
Naar verluidt is de tompoes voor het eerst gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Hij zou daarbij geïnspireerd zijn geweest door General Tom Thumb.
Read morePaprikasalade
Paprikasalade, heel simpel, maar heel lekker. Je kan de paprika's ook in een oven roosteren, maar let op dat ze niet te zacht worden.
Read moreKoude Marokkaanse wortelsalade
Koude Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze met koud water en laat ze door en door koud worden in een bad met ijswaer.
Read moreAardappeldonuts
Aardappeldonuts, Heerlijke donuts. Ik heb dit recept een keer van een meid gekregen, volgens mij was het kookgek. Dames, ze zijn lekkerder dan de gewone donuts, die vind ik zelf niet echt lekker, maar deze....
Read moreWarme Marokkaanse wortelsalade
Warme Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze af met koud water en laat ze koud worden in een bad van ijswater.
Read moreGevulde paprika
Gevulde paprika, bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi je de kefta erbij en zout op smaak dan goed roeren dan een lepel Marokkaanse kruiden beetje safraan erbij.
Read moreGroente-kiploempia
Groente-kiploempia, Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.
Read moreApfelstrudel met fotos
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit zeer dun deeg, plakjes appel en rozijnen.
Read moreLakrasem – krissat
Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.
Read more