Recipes from Ingredient: Groenten
Gevuld bladerdeeg met gehakt
Lekker Simpel te maken bladerdeegsnack met een heerlijke vulling van kefta en olijven.....
Read moreMini hartige taartjes
Mini hartige taartjes, Leuk tijdens de ramadan, daarbuiten kun je ook 1 grote taart maken.
Read moreDakhous
dakhous is een tomaten saus die in vele khaleeji (midden oosten) landen wordt gebruikt, mijn man eet nooit rijst zonder deze dakhous. Er zijn ook andere sausen die hij gebruikt hoor, maar hij zal dus nooit zomaar witte rijst en vlees alleen eten. Je kan dit makkelijk van te voren ...
Read moreAardappel hashoe voor je rijst
asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, maar de kruiden blijven het zelfde en 2 dingen zijn belangrijk, de uien en de rozijnen. Ik maak het wel eens met vermicelli (zal ik ook inshallah nog eens de foto en recept van sturen ...
Read moreMarokkaanse salade
Marokkaanse salade, lekkere maaltijd salade, ideaal voor bezoek. Je kunt het een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren
Read moreSayor lodeh
Sajoer lodeh (Indonesisch: Sayur lodeh) is een populair groentegerecht op basis van kokosmelk uit de Indonesische keuken.
Read more




