Loader

Recipes from Ingredient: Gember

Gember is een in de keuken gebruikte specerij met een scherpe, maar voor de liefhebbers aangename smaak. Gember wordt gewonnen uit de wortelstok van de gemberplant, Zingiber officinale, uit de Gemberfamilie.

Gehaktbrood

Gehaktbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Vis bestilla

Visbestilla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Vis uit de oven

Vis uit de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Lekkere vis uit de oven.

Read more

Marokkaanse Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.

Read more
Harira

Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep van Arabische afkomst. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.

Read more
Tchichasoep - dchichasoep

Tchichasoep – dchichasoep

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Visfilet in de oven

Visfilet in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Kipbestilla - Pastila

Kipbestilla – Pastila

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Visbestilla

Visbestilla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Spinazie-aardappelschotel

Spinazie-aardappelschotel

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more