Recipes from Ingredient: Amandelen
De amandel is het zaad van de amandelboom. Amandelen worden in augustus geoogst. De buitenkant van de 'pit' van deze steenvrucht wordt gekraakt; het vlies wordt verwijderd door de amandel kort te blancheren. De amandel is wel zelfbestuivend, maar kwekers in Californië zetten op grote schaal bijen in voor de bestuiving.
Gezonde amandel-dadelmelk
En u gelooft het misschien niet, maar ondanks hun mierenzoete smaak zijn dadels erg gezond voor het menselijk lichaam. Enerzijds hebben ze een laag vetgehalte en zijn ze cholesterolarm, anderzijds bevatten ze naast suikers ook veel voedingsvezels, vitaminen en mineralen (zeer veel ijzer).
Read moreAmandelspijs koekjes
een snel en gemakkelijk koekje gemaakt van kant en klaar gekochte amandelspijs
Read moreZenzlenbonbons
Simpele bonbons en er komen lekker veel uit dat is weer mooi meegenomen voor als je een feest hebt
Read more