Loader

Recipes from Ingredient: Aardappel

De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Tortilla (marokkaanse aardappelpannekoek)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more
Vis gevuld met chinese mie

Vis gevuld met chinese mie

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more
Tagine van kabeljauw met groenten

Tagine van kabeljauw met groenten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Gevulde aardappelballetjes met gehakt

Gevulde aardappelballetjes met gehakt

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Lekker bijgerecht, te gebruiken bij groenten....

Read more
Marokkaanse salade

Marokkaanse salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Marokkaanse salade, lekkere maaltijd salade, ideaal voor bezoek. Je kunt het een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren

Read more
Aardappel hashoe voor je rijst

Aardappel hashoe voor je rijst

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, maar de kruiden blijven het zelfde en 2 dingen zijn belangrijk, de uien en de rozijnen. Ik maak het wel eens met vermicelli (zal ik ook inshallah nog eens de foto en recept van sturen ...

Read more
Aardappeldonuts

Aardappeldonuts

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Aardappeldonuts, Heerlijke donuts. Ik heb dit recept een keer van een meid gekregen, volgens mij was het kookgek. Dames, ze zijn lekkerder dan de gewone donuts, die vind ik zelf niet echt lekker, maar deze....

Read more
Ma3koeda - maakouda

Ma3koeda – maakouda

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat heel handig is is dat je je de overgebleven puree hiervoor kan gebruiken. Je hoeft het alleen maar te kruiden!

Read more
Grote salade

Grote salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Lekker salade die je al svoorgerecht kan serveren

Read more
Tajine met kip en groenten

Tajine met kip en groenten

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele salade erbij nemen, maar ik doe zonder want je raakt snel vol van die tajine!!!

Read more