Loader

Recipes from Ingredient: Zout

Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.

Mini pizza

Mini pizza

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je en grote pizza maken, dan kan het gewoon met hetzelfde deeg, alleen snij je er dan geen rondjes uit

Read more
Loempia's met kip

Loempia’s met kip

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.3 / 5)

loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en 1 zakje saffraan en een beetje zout. De vermicelli doe je een pannetje met water en laatje 10 min koken.

Read more
Nasi op Shnieula's wijze

Nasi op Shnieula’s wijze

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Nasi met groente en kipfilet op Shnieula'swijze. Heeerlijk! Bereid de rijst zoals vermeld is op de verpakking. Snij kipfilet in kleine stukjes en doe het in een wokpan.

Read more
Churros (gefrituurde deegstengels)

Churros (gefrituurde deegstengels)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Churros (gefrituurde deegstengels), dit is zoooooo heerlijk vooral ook lekker bij marokkaanse thee!

Read more
Aardappelmsemen

Aardappelmsemen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Aardappelmsemen, Msemem gemaakt van aardappel en bloem. kneed dit tot een deeg, laat het 15 minuten rusten en rol het uit tot een rechte lap. Snij met een mes voorzichig in stukken van 10x10 cm.

Read more
Egyptische falaffel

Egyptische falaffel

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Falafel (Arabisch: فلافل) is een van oorsprong Libanees vegetarisch gerecht bestaande uit gefrituurde balletjes van gestampte kikkererwten en/of tuinbonen. Mogelijk is het gerecht bedacht door Kopten in Egypte om in de vastentijd als vleesvervanger te dienen.

Read more
Marokkaanse tomaten paprika salade

Marokkaanse tomaten paprika salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken doorheen ( uit blik met olie )

Read more
Grove tapenade van zongedroogde tomaten

Grove tapenade van zongedroogde tomaten

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Grove tapenade van zongedroogde tomaten. Deze tapenade van zongedroogde tomaten is ook lekker om bij verschillende pastagerechten te geven. serveer en marokkaans of Turks brood bij

Read more
Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visitehebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!

Read more
Mlaui (Ronde lmsemmen)

Mlaui (Ronde lmsemmen)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Mlaui (Ronde lmsemmen), Lmsemmen op een andere manier bereidt.. vandaar de ronde vorm..errug lekker!!

Read more