Loader

Recipes from Ingredient: Zout

Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.

Ma3koeda - maakouda

Ma3koeda – maakouda

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat heel handig is is dat je je de overgebleven puree hiervoor kan gebruiken. Je hoeft het alleen maar te kruiden!

Read more
Groente-kiploempia

Groente-kiploempia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Groente-kiploempia, Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.

Read more
Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.

Read more
Mini msemmen - rghayef

Mini msemmen – rghayef

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.1 / 5)

Mini Msemmen - Rghayef, Vermeng het meel met de griesmeel en het zout. Voeg beetje bij beetje water toe totdat je een stevig deeg hebt. Kneed dit zeker voor 5-10 minuten goed door.

Read more
Samosa's gevuld met gehakt en rijst

Samosa’s gevuld met gehakt en rijst

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk vind ik ze in de oven lekkerder en niet zo vettig als in olie. Als je ze toch in olie wilt bakken dan moet je ze niet met ei bestrijken. Je kan de vulling ook ...

Read more
Mhansha van vis

Mhansha van vis

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen in stukjes van een cm ongeveer.

Read more
Coucous met 7 groenten

Coucous met 7 groenten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Het is echt lekker... Veel succes

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Crêpes met spinazie en gerookte zalm

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1 / 5)

Crêpes met spinazie en gerookte zalm, Voeg de melk bij het meel en klop dit tot een glad beslag. Klop de eieren erdoor. Voeg de gesmolten boter toe en roer erdoor Voeg het zout, de peper, de suiker en de kurkuma er bij. Gebruik zoveel kurkuma tot het beslag fel ...

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Eiersalade

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Eiersalade, Tomaten halveren, pitjes en vocht verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Makkelijke rijstsalade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Makkelijke rijst salade, echt lekker vooral in de ramadan ik hou veel van salades maar dit is mijn favoriet!

Read more