Recipes from Ingredient: witte kool
Gado gado
(Indonesisch: Gado-gado) is een Indonesisch groentegerecht, dat in Nederland en Suriname vooral bekend is als gerecht van het Chinees-Indisch restaurant. In die hoedanigheid is het een mix van groenten met gebakken ei, een schep pindasaus en gekruimelde kroepoek. Het wordt geserveerd met witte rijst of lontong. Gadogado is geschikt voor ...
Read moreLekkere vegetarische loempia`s
Lekkere vegetarische loempia`s en kinderen vinden het ook lekker...
Read moreRijst met kip en groenten
Rijst met groenten en kippenpootjes uit de oven. Foto is een beetje te donker, excuus
Read moreCouscous met 7 groenten
Couscous met 7 groenten is een zeer populair Marokkaans gerecht. Couscous wordt gemaakt van grof gemalen gries van durumtarwe. Van hiermee gemaakt deeg worden in een draaitrommel bolletjes gevormd die net zoals houdbare pasta's worden gedroogd.
Read moreTjap Tjoy met Kip
Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee Kantonese woorden: tjap, dat 'gemengd' betekent en tjoi, dat 'groente' betekent. In het Hokkien betekent tjap echter 'tien' en tjoi ook groente, dus in deze taal betekent het 'tien groenten'.
Read more