Loader

Recipes from Ingredient: Overig

Apfelstrudel

Apfelstrudel met fotos

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit zeer dun deeg, plakjes appel en rozijnen.

Read more
Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.

Read more
Mini msemmen - rghayef

Mini msemmen – rghayef

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.1 / 5)

Mini Msemmen - Rghayef, Vermeng het meel met de griesmeel en het zout. Voeg beetje bij beetje water toe totdat je een stevig deeg hebt. Kneed dit zeker voor 5-10 minuten goed door.

Read more
Appelgebakjes

Appelgebakjes

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Appelgebakjes, Balderdeeg laten ontooien en door de helft snijden. De helften klein beetje groter maken door er overheen te gaanmet een deegroller.

Read more
Worstenbroodjes (mini)

Worstenbroodjes (mini)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.9 / 5)

Worstenbroodjes, Laat de bladerdeeg ontdooien, snij de bladerdeeg door midden (als je grote wil maken laat ze dan heel).

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Pizza

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Read more
Muffins

Muffins

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Muffins, Meng cacao en boter en fijngehakte nootje in een kom, en doe ze in de koekjes vormpjes

Read more
Za3louk ( Aubergine-salade)

Za3louk ( Aubergine-salade)

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Za3louk ( Aubergine-salade), De aubergines grillen, en laten koelen en het vel verwijderen en in stuken snijden of ( de aubergines schillen, in stukken snijden en in het water met zout gaar koken).

Read more
Bonbons

Bonbons geverseerd met cacaopoeder en geraspte pistache

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Heerlijke bonbons van pure chocolade geverseerd met cacaopoeder of geraspte pistache. Je kan ze ook versieren met andere noten.

Read more
Hartige taart met champignons en mais

Hartige taart met champignons en mais

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Hartige taart, heel makkelijk recept, je kunt ook andere soort groenten gebruiken. dan laat je de champignons weg. Met broccoli is die ook heerlijk, dan geen mais erbij doen.

Read more