Recipes from Ingredient: Overig
Apfelstrudel met fotos
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit zeer dun deeg, plakjes appel en rozijnen.
Read moreLakrasem – krissat
Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.
Read moreMini msemmen – rghayef
Mini Msemmen - Rghayef, Vermeng het meel met de griesmeel en het zout. Voeg beetje bij beetje water toe totdat je een stevig deeg hebt. Kneed dit zeker voor 5-10 minuten goed door.
Read moreAppelgebakjes
Appelgebakjes, Balderdeeg laten ontooien en door de helft snijden. De helften klein beetje groter maken door er overheen te gaanmet een deegroller.
Read moreWorstenbroodjes (mini)
Worstenbroodjes, Laat de bladerdeeg ontdooien, snij de bladerdeeg door midden (als je grote wil maken laat ze dan heel).
Read moreZa3louk ( Aubergine-salade)
Za3louk ( Aubergine-salade), De aubergines grillen, en laten koelen en het vel verwijderen en in stuken snijden of ( de aubergines schillen, in stukken snijden en in het water met zout gaar koken).
Read moreBonbons geverseerd met cacaopoeder en geraspte pistache
Heerlijke bonbons van pure chocolade geverseerd met cacaopoeder of geraspte pistache. Je kan ze ook versieren met andere noten.
Read moreHartige taart met champignons en mais
Hartige taart, heel makkelijk recept, je kunt ook andere soort groenten gebruiken. dan laat je de champignons weg. Met broccoli is die ook heerlijk, dan geen mais erbij doen.
Read more