Loader

Recipes from Ingredient: ma3dnous

Vlees tajin met groenten

Vlees tajine met groenten

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Vooral als hoofdgerecht voor visite wrdt dit vaak gemaakt. Je kan zelf variereren met de groenten waar je van houdt.

Read more
Trid of Rfisa Lemssemmen in kipsaus

Trid – Rfisa, Lemssemmen in kipsaus

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

TRID - Rfisa, Lemssemmen in een kip saus, Dit is zo lekker!! Het is vooral leuk als er meerdere mensen zijn, om met zijn allen van te genieten.

Read more
Gebraden kip met olijven

Gebraden kip met olijven

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

heerlijke gekruide kip met olijvenen saus

Read more
Bonenschotel - loebia

Bonenschotel – loebia

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

lekkere bonen in een tomatensaus

Read more
Koolhydraatvrij -dieet

Koolhydraatvrij -dieet

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

recept uit het koolhydrat vrij dieet... voor de dames (en heren) onder ons die wel een paar kilootjes kwijt willen

Read more
Msemen gevuld met kip

Msemen gevuld met kip

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Lekker Mesemen/Rghayef gevuld met heerlijke pikante kip. Msemen is een traditionele marokkaanse pannenkoek waarvan de hoofdingredienten bestaan uit griesmeel en boter. Deze pannenkoeken worden meestal gebruikt als begeleiding bij een kopje aromatische ochtend muntthee of van romige koffie. Msemen kan ook worden gevuld met groenten of vlees vullingen.

Read more
Harira - tomatensoep

Harira – tomatensoep

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men deze soep elke dag. De linzen horen erin, maar de kikkererwten zijn naar keuze. De soep kan ook met rundvlees worden gemaakt, pas de kooktijd dan aan (circa 3 uur).

Read more
Tomatensoep - Harira

Tomatensoep – Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep plaatsen. Sihamkleuter maakt ook lekkere soep.

Read more
Visbastilla - filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kippastilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze pastilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt ...

Read more