Loader

Recipes from Ingredient: Kwark

Kwark of plattekaas is een soort heel verse kaas. In het Frans is de naam dan ook gewoon verse kaas. De melk wordt aangezuurd met melkzuurbacteriën, waarna er stremsel aan wordt toegevoegd. Na 24 uur verzuren en stremmen op kamertemperatuur wordt de massa gesneden en in een kwarkzak uitgelekt. Er blijft ongeveer een derde van de aanvangshoeveelheid over. Deze massa wordt daarna goed geroerd. Kwark kan worden gemaakt van koemelk, maar ook van geitenmelk of schapenmelk.

Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Ooooh deze cheesecakes klinken te mooi om waar te zijn, witte chocolade en frambozen, kan het nog lekkerder? Nou misschien wel niet haha, ze zijn echt verrukkelijk! Wel heel machtig en je komt er vast meteen een kilo van aan, maar dat geeft niet, zo'n taartje moet af en toe ...

Read more
Aardbei kwarktaart

Aardbei kwarktaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Kanobroodjes

Kanobroodjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Kanobroodjes zacht gevuld met feta en belegworst

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kiwidrank

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Aardbei kwarktaart

Aardbei kwarktaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Aardbei kwarktaart

Aardbei kwarktaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Read more
Kersen kwarktaart

Kersen kwarktaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more