Recipes from Ingredient: Kruiden
Mini pizza
Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je en grote pizza maken, dan kan het gewoon met hetzelfde deeg, alleen snij je er dan geen rondjes uit
Read moreLoempia’s met kip
loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en 1 zakje saffraan en een beetje zout. De vermicelli doe je een pannetje met water en laatje 10 min koken.
Read moreNasi op Shnieula’s wijze
Nasi met groente en kipfilet op Shnieula'swijze. Heeerlijk! Bereid de rijst zoals vermeld is op de verpakking. Snij kipfilet in kleine stukjes en doe het in een wokpan.
Read moreMini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes
Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes. Lekkere authentiek marokkaanse gerecht heerlijk bij de koffie/thee na iftar
Read moreMarokkaanse tomaten paprika salade
Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken doorheen ( uit blik met olie )
Read moreGrove tapenade van zongedroogde tomaten
Grove tapenade van zongedroogde tomaten. Deze tapenade van zongedroogde tomaten is ook lekker om bij verschillende pastagerechten te geven. serveer en marokkaans of Turks brood bij
Read moreTapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen
Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. Van citroensap, knoflook, peterselie, 2 el olie en zout en peper naar smaak dressing kloppen en champignons hierin marineren.
Read moreCoquillage gevuld met vis
Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visitehebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!
Read more




