Recipes from Ingredient: Kaneel
Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.
Assia’s koekjes
Deze koekjes zijn super lekker, het is heel erg makkelijk te maken en pakt heel weinig tijd, dus als ik jou was zou ik die meteen gaan maken. smakkelijk eten!
Read moreAmerikaanse donuts
Een donut is een zoet, gefrituurd broodje met een gat in het midden. Het kan worden gevuld met een beetje jam, chocolade of iets anders, bedekt met een laagje glazuur of bestrooid met poedersuiker. Lekker bij een kopje thee...
Read moreKipbestilla (lekker)
Tot nu toe veel complimentjes gehad Allaahumma Baarik en is alhamdulillaah tot nu toe altijd gelukt.
Read more