Loader

Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Gehaktbrood (met of zonder ei)

Gehaktbrood (met of zonder ei)

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Gehaktbrood (met of zonder ei), Origineel gehaktbrood wordt heel anders gemaakt met ander deeg etc, maar ik vond dit wel een makkelijke en lekkere variatie. Of je er eieren bij doet is naar gelang je eigen smaak. Wat hoeveel hoeveelheden betreft, excuses dames, ik werk heel erg uit de losse ...

Read more
Mini mhensha met gemalen amandelen

Mini mhensha met gemalen amandelen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof en niet te fijn) Voeg 1 kom (van soep) suiker toe.

Read more
Chocoladetaart

Chocoladetaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.9 / 5)

Chocoladetaart, Voor het deeg laat u de boter heel zacht worden, maar niet smelten. Doe ze in een grote kom en klop tot ze lichter van kleur wordt. Doe er al kloppend, beetje bij beetje de suiker bij en blijf nog 1 à 2 min verder kloppen.

Read more
Chocolademousse

Chocolademousse

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Heerlijke chocolademousse dat je makkelijk kan maken. De kinderen zijn helemaal gek op.

Read more
Feqqas met gekonfijte fruit

Feqqas met gekonfijte fruit

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Feqqas met gekonfijte fruit, Begin eerst met het klutsen van de eieren samen met de suiker, voeg dan de gesmolten boter, het bakpoeder en de in stukjes gesneden gekonfijt fruit toe. Voeg geleidelijk de bloem.

Read more
Tajine met Kefta - Gehakt

Tajine met Kefta – Gehakt

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tajine met Kefta, Gehakt, Tajine is een aardwerken pan die in Marokko in steenovens wordt gemaakt. Het beste resultaat krijg je als je de pan op koolvuur zet, maar hier in NL gebruiken we gewoon het gasfornuis.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Aardappelschijfjes in een koekenpan of wok – Marmita

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Recept van oude Marokkaanse vrouwen...die vroeger niet wisten dat je ook frietjes kan bakken...

Read more
Cake met kokos

Cake met kokos

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Cake met kokos, Weer een cake maar dit keer met een andere vulling.

Read more
Amandelkoekjes

Amandelkoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Amandelkoekjes, In een tweede kom gemalen amandelen, geraspte citroenschil, vanille aroma en kaneel mengen; vervolgens dit mengsel beetje bij beetje door het eimengsel roeren.

Read more
Calamares fritos a la Romana

Calamares fritos a la Romana

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

calamares fritos a la Romana, Frituur de calamares zorgvuldig, want de inktvis wordt taai en elastiekerig als hij te lang wordt gebakken, maar als je het goed doet, wordt de inktvis zacht en sappig.

Read more