Loader

Recipes from Ingredient: Appels

Het geslacht Appel bevat bomen die de algemeen bekende vruchten dragen, vooral op het noordelijk halfrond. Ook zijn er sierappels, die kleine appeltjes geven. De appel groeit in de gematigde streken. Hollandse appels, lekker om zo in te bijten, maar ook om mee te koken, te roerbakken of gewoon rauw door een salade. De appel is een enorm populaire vrucht.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Marokkaanse fruitsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Marokkaanse fruitsalade, Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in dunne schijfjes snijden in een kom doen. Sinaasappelsap en citroensap erbij doen zodat het fruit niet bruin wordt.

Read more
Appelcake gevuld met walnoten

Appelcake gevuld met walnoten

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Appelcake gevuld met walnoten, makkelijk en lekker. Schil de appels, snijd ze in plakken. Verwarm de over op 160 graden, en vet een springvorm goed in met boter.

Read more
Zalmsalade

Zalmsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes en vel verwijderen. Maïs afgieten en appel schillen en in kleine stukjes snijden.

Read more